XEAS-PV i Inura participem a la Jornada per la Justícia Social: “Emprendre per a transformar”

El passat dimarts 7 de març vam estar en la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València en una jornada per la Justícia Social: “Emprendre per a transformar”. En ella vam acompanyar alumnes de graus mitjans i superiors de diferents instituts de València gràcies a la implicació de les seues professores de Formació i Orientació Laboral i Investigació.

La jornada va consistir, primerament, en una xerrada a càrrec de XEAS País Valencià amb la col·laboració de Maria i Maria José sòcies de la cooperativa d’arquitectura INURA i, finalment, amb un taller pràctic de desenvolupament d’idees de transformació social per als alumnes.

Sota el títol “Emprendre per a transformar” vam explicar la importància de l’Economia Social i Solidària i com aquesta fica en el centre el benestar de les persones, així com tots els altres principis que defensa. A més a més, amb les xiques d’INURA vam parlar sobre l’emprenedoria social i la rellevància que té utilitzar aquests negocis com una força per al bé comú. Maria i Maria José ens van explicar de primera mà el seu cas concret d’emprenedoria social i el que ha suposat per a elles crear una cooperativa d’arquitectura des d’una perspectiva inclusiva, responsable i feminista.

Desplaça cap amunt

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca