Ens reunim amb la direcció general de la Conselleria d’Economia Sostenible

El passat dimecres 7 de setembre es va celebrar una reunió entre REAS-PV i la Conselleria d’Economia Sostenible. Per part de REAS vam assistir Alfredo Artigas i Sergi Salvador, i per part de la Conselleria, el director general d’economia sotenible José Vicente Soler.

La reunió va servir per presentar la realitat actual de REAS País Valencià i les línies d’actuació i projectes més rellevants, com ara Tornallom i el Balanç Social, així com per dialogar al voltant de la situació de l’economia social i solidària en el context actual. Igualment, es va aprofundir sobre l’agenda de la direcció general pel que fa als seus àmbits de treball i principals objectius, valorant possibilitats de col·laboració en el marc de les seues competències. 

Aquesta reunió forma part del calendari de REAS-PV per donar a conéixer la xarxa i posicionar l’associació dins l’ecosistema de l’economia social valenciana, tal com es va marcar en el nostre Pla estratègic. Entre els objectius d’aquesta línia de treball trobem ser reconegudes com un agent més, al mateix temps que es pretén involucrar les administracions públiques en el foment de l’ESS.

Si tens idees, propostes o ganes de participar en aquesta línea de treball, no dubtes a contactar amb nosaltres!

Desplaça cap amunt

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca