Capitalisme, violencia i poder, Com podem canviar el món?

Diàleg entre Carlos Taibo i Arcadi Oliveres

27 de Octubre a les 18h, Museu Comarcal Horta Sud.
C/ Mare de Déu d´Olivar, 30. Torrent.

Carlos Taibo, profesor titular de Ciència Política i de lÁdministració en la UAM. És un destacat pensador i referent Intel.lectual dels moviments soicials, en particular dels llibertaris i els crítics amb el capitalisme i la globalizació.

Arcadi Oliveres. Doctor en Ciències Econòmiques i expresident de l´ONG Justícia i Pau. President de la UNIPAU i expert en relacions nord-sud, comerç internacional, deute extern i economía de defensa. Activista de llarga trajectòria a favor del drets humans, la pau i el desarmament en diverses campanyes.

Presentació curs:
Activime i voluntariat per a la transformació social 2017-2018