D’Any Europeu a l’Economia Solidaria permanent

El que comença per a un simbólic “ANY DE” podria (i deuria) prolongar-se en el temps, no creieu?? Ens expliquem : Fem que 2018 siga, a banda de l’Any de l’economia solidaria, el primer pas de conscienciació cap a un canvi de mercat que faça d’aquest emblematic perìode un canvi permanent cap a un altre tipus de mercat.

Us preguntareu perquè estem parlant d’això ara mateix, i que té a veure açò dels anys europeus amb l’economia solidària. Potser fins a fa unes hores mai ens ho hauriem plantejat, sinò fora per un <<clinck>> missatge al whatsapp… que diu enllaç (http://www.fevecta.coop/index.asp?ra_id=7&no_id=1573#.VrEq07LhBD8) i que al obrir-lo ens desvela que grans iniciatives s’estant duent a terme. En concret el link ens parla de que Economistes sense fronteres i d’altres col·lectius s’estan movilitzant vía xarxes socials per demanar que 2018 siga “L’ANY DE L’ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIA”,sí, sí ho esteu llegint bé!! NO US PAREIX FANTÀSTIC??

Peró que podem fer per participar i posar la nostra pedreta a aquesta gran paret?? Doncs és molt facil recolzar la campanya des de les xarxes socials amb el hastag #SSEyear, signant en la petició que incloem al post i seguint d’aprop la campanya. FÀCIL NO? :p

Des de REAS PV us animen a formar part de la iniciativa ja que és tracta d’una gran oportunitat per fer escoltar aquest canvi necessari cap a un mercat centrat a les persones, els territoris i el medi ambient. Un canvi que debem a tot i a tots… no creieu?? Ens llegim #SSEyear #ESS Firma la petición #sseyear Nuevo Banner